ADVERTENCIA

Els comentaris i articles aquí representats pertanyen només al creador del blog i no tenen per qué ser compartits amb el personal del Parc de Bombers Voluntaris de Sant Jaume dels Domenys, deslliurant a aquest de qualsevol responsabilitat vers a les opinions aquí expresades.

domingo, 11 de agosto de 2013

Comiat i tancament del blogAquesta es l’última entrada que es publicarà en aquest blog, ja que he decidit donar per finalitzada la meva participació en el mateix degut a diverses circumstancies, de les quals no donaré explicacions aquí.

            Malauradament, aquesta serà l’única entrada pública, ja que la resta seran esborrades o ocultades a les visites, i es bloquejarà la possibilitat de realitzar comentaris, durant aquest mes d’Agost. Després el blog serà cancel·lat i desvinculat del compte de correu actual.

Probablement aparegui algun altre blog amb el nom de Bombers Voluntaris de Sant Jaume dels Domenys, però haig d’avisar que estaré totalment desvinculat del mateix i que no tindré res a veure amb ell.

            Com administrador d’aquest espai vull agrair els comentaris que heu publicat, així com als seguidors i lectors per seguir el blog durant aquest temps que ha estat en marxa, en especials a aquells que han demostrat el seu interès gracies a les seves visites: ells ja saben qui son.

            Continuaré la meva tasca de bomber voluntari, no patiu ( bé, alguns patiran perquè continuaré com a bomber voluntari), així que no es un adéu. Ens continuarem veient als serveis, i probablement en algun altre espai o xarxa social.

            Gracies